tiistai 25. toukokuuta 2010

photö

Aika paljon ruokapainotteisia postauksia nyt pari viimeisintä (kaikki?). Vois varmaan niitä kuvia sitten näyttää. Tässä loppukeväältä muutamia.

 Tämä kuva otettiin ehkä just ennen vappua. Malleina Jenna ja Eetu, halusivat vähän erilaisen yhteiskuvan. Tai oikeastaan tää meni jo vähän pelleilyks, seuraava vähän vakavampi. Aika karusti joutu käsittelemään tätä, mut halusin siitä sellasen missä Eetu näyttää vähän Karibialaiselle torvensoittajalle.

Tästä nyt ei mitään ihmeellistä sanottavaa, paitsi että kuvat otettu isän studioasunnolla.

Tää on taas otettu San franciscossa olevaa konfrenssia varten, mallina Rob. Kuvauspaikkana luokkahuone, luonnonvalo vasemmalta, tasoitettu heijastimella oikealta ja annettu vähä täytevaloa salamalla jossa tosi vahva diffuuseri. Kuva tuotu tänne fb:n kautta, taustasta huomaa että fuckuppautunu aika pahasti kiitos fb:n. Pitää huomenna laittaa originaali (työkoneella).


Tämä otettiin aika hätäisellä aikataululla. Paikkana Pekan toimisto, alunperin oli tarkoitus käyttää luonnonvaloa, mutta ruutuikkunat teki niin rajuja varjoja, että jouduttiin käyttämään keinovaloa. Pojat siis tarvitsivat kuvan lehtijuttua varten. Ufo-shotti on kyseinen juoma ja kuvan julkaisi Warkauden lehti. Kuvaajan nimeä ei kuitenkaan näkynyt missään, siitä joutu olemaan vähän ihmeissään ja pahoillaankin.

Loppujen kuvien kohdalla en oo sittenkään ihan varma uskallanko julkaista, pitää eka selvittää ja sitten vasta laittaa tänne. 

Juokaa Ufoa, se on herkullista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

About Me

nigeldomestic
Tarkastele profiilia

Lukijat