lauantai 22. toukokuuta 2010

Ensimmäinen oikea postaus

Teen tämän nyt sit saman tien, saadaan jotain luettavaa.. Tulin viime yönä Bilbaosta ja matkalaukku on vieläkin purkamatta, makaan sängyssä ja naputtelen tätä. Vähän erilainen lauantai. Tosin päivä meni mukavasti kaivarissa hengatessa ja sushia syödessä. Itse en tullut kuvia ottaneeksi, mutta tässä pari kavereilta ryöstettyä kuvaa. (Juttamoi.blogspot.com ja Pekan Fb) Kiitoksia seurasta ja kiitoksia kuvista!

Tilasin pari settiä sushia, oli ok.


Bilbaon reissu oli työmatka, josta noin puolet tosin meni ihan hengailuun. Hyvä suhde sanoisin. - Puolet matkasta puku päällä pimeässä kokoustilassa, toinen puolikas auringosta nauttien = ihoa poltellen, maisemia tuijotellen, pinchoseja syöden, pyöräillen (suosittelen muuten kaikille: jos sulla on vaan vähän aikaa tutustua kaupunkiin, ota pyörä alle!), viiniä juoden ja ehkä vähän ostoksia tehden. Ostokset jäi tosin aika laihaksi, rukousnauha jostain paikallisesta uskonasioihin suuntautuneesta kaupasta, farkut ja kauluspaita H&M:ltä.

Suosittelen muuten Bilbaota ihan vilpittömästi, ruoka on helvetin hyvää, ihmiset kauniita ja kaiken kaikkiaan nätti kaupunki + todella vähän turisteja. Ainoa miinus tuli hotellista, tähtiä hotellilla oli neljä ja puoli, mutta silti koko saakelin hotellista ei löytynyt silitysrautaa, ainoastaan palvelu jossa neiti tulee hakemaan vaatteet ja tuo ne silitettynä takaisin. Aikaa tähän kuluu 24h!! Aika hanurista jos tulet paikalle klo 23.50 ja tarvitset vaatteet silitettyinä aamulla klo 8.00. – Aasinsiltana vinkki: pistä silitysveteen hajuvettä pari painallusta, niin tulee super freesiä jälkeä. Opin tämän ehkä gq:sta, toimii.


San Sebastian on kai vieläkin parempi paikka lomailla, itse ajattelin kokeilla sitä ehkä seuraavaksi. Paikalliset kertoivat että kaupunki on kliini, hyvä surfata, hienoa arkkitehtuuria ja ennen kaikkea mahtavaa ruokaa. San Sebastianissa on käsittääkseni eniten Michelin-tähtiä maailmassa asukaslukuun suhteutettuna. Ei huono.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

About Me

nigeldomestic
Tarkastele profiilia

Lukijat